الهدف الرئيسى لهذه الجائزة السنوية هو تحفيز روح التنافس والتميز على مستوى الموظفين من جهة، وعلى مستوى المؤسسات الحكومية من جهة أخرى. ويتم تكريم المتميزين في أداء الخدمات العامة تكريماً معنوياً ومادياً مما يرسخ قيم العطاء والانتماء والتميز

ورشة عمل بعنوان  "Exploring Molecular Dynamics: Key concepts and Cutting-Edge Applications"

ضمن فعاليات المؤتمر الدولي الرابع للعلوم الصيدلية - كلية الصيدلة - جامعة المنصورة "MU-Pharm 2024"بعنوان "سد الفجوة بين الأوساط الأكاديمية والصناعة" نتشرف بتقديم ورشة عمل بعنوان:
 "Exploring Molecular Dynamics: Key concepts and Cutting-Edge Applications"
 - Under supervision and training of:
 Instructor Eslam Elhanafy (Computational Chemistry Intern at Neurocrine and a Ph.D. Candidate at the University of Mississippi School of Pharmacy).
- المواضيع المطروحة:
  • Theoretical foundation of molecular dynamics.
  •  Basic principles, concepts and overview of molecular dynamics simulations force fields and simulation protocols.
  • ️ Practical session setting up and running simulations.
  •  Introduction and overview of simulation software.
  •  Participants set up and run basic molecular dynamics simulations and learn how to analyze results and create visualization.
  •  Applications in pharmaceutical research.
- ملحوظة: حضور ورشة العمل أونلاين فقط (غير مسموح بتسجيل ورشة العمل).
- للتسجيل في ورشة العمل يرجى ملئ الفورم المرفق:
- للمزيد من التفاصيل الرجاء التواصل عبر الوسائل التالية:
الموقع الرسمي:‏ http://mupharm.mans.edu.eg/
واتساب:01025027117, 01014910022
تليفون: 01022889930
بريد إلكترونى: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.