لماذا نحن متميزون ؟

جامعة المنصورة واحدة من أفضل الجامعات المصرية وفازت بالمركز الأول كأفضل جامعة مصرية في التحول الرقمى وكانت ضمن أفضل 100 جامعة عالميا في الاقتصاديات الناشئة والأولى محليًا وفقا تصنيف التايمز البريطاني للجامعات .
كمان الحرم الجامعى لجامعة المنصورة يعتبر من أجمل الجامعات المصرية .
جامعة المنصورة عندها اتفاقيات تعاون من كيانات عالمية زى جامعة باريس 7 بفرنسا ؛ جامعة لويفيل بأمريكا ؛ جامعة نابولى بإيطاليا ؛ جامعة هانوفر بألمانيا ؛ معهد كيوشو للتكنولوجيا باليابان ؛ جامعة مانشستر بإنجلترا .
والجامعة بتضم كليات مختلفة وكلها على أعلى مستوى وكمان لها 14 مستشفى ومركز طبى متخصص بيستفاد منها طلاب الكليات الطبية وبتعالج آلاف الناس سنويًا.
جامعة المنصورة مهتمة بالجانب التقني جدًا بتقدم موقع متكامل لكل طلابها ومنسوبيها من أعضاء هيئة التدريس والعاملين وكمان بتوفر لهم تطبيقات أندرويد .
وطبعا الوافدين لهم مكانة كبيرة ضمن اهتمامات الجامعة وعشان كدة الجامعة بتستقبلهم في كل مراحل الدراسة الجامعية ومرحلة الدراسات العُليا وبتوفر لهم مكتب رعاية خاص بيسهل لهم كل إجراءات الانضمام والدراسة.

1947