يعلن المركز الجامعي للتطوير المهني UCCD (جامعة المنصورة) عن تنظيم اليوم التوظيفى لشركة يوريكا للأدوية بمقر المركز الرئيسى

لكل المهتمين بالعمل في مجال ال Medical Rep ...
يدعوكم المركز الجامعي للتطوير المهني للمشاركه في اليوم التوظيفي لشركة Eureka Pharmaceuitical يوم الاربعاء 14-7-2021 بمقر المركز الرئيسي .
هيتم من خلاله عقد مقابلات شخصية للتوظيف في الشركة في وظائف Medical Rep ,Sales Rep, Graphic Designer and Social Media Moderator واللي موجود متطلباتها وازاي تقدم ليها في البوست تحت كل صورة.
- ده غير ان هيكون معانا من ضمن فاعليات اليوم التوظيفي
ندوة تعريفية بعنوان :
How to start your career as a Medical Rep?
عشان تعرف اكتر عن ايه التحديات اللي ممكن تواجهك ومميزات العمل ك Medical Rep
*** هيكون معانا د/ طارق علي مدير عام شركة Eureka Pharmaceuitical للإجابة عن كل الاسئله وكمان يوضحلك الطريق الصح عشان تبدا مستقبلك المهني في مجال Medical Rep .
**للمشاركة في اليوم التوظيفي وعمل المقابلة الشخصية وحضور ورشة العمل تقدر تسجل معانا من خلال الرابط التالي:
عشان تقدم علي الوظايف اللي بتقدمها شركة Eureka Pharmaceuitical تقدر تبعت ال resume بتاعتك علي الاميل الرسمي للمركز عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.
مع ذكر اسم وكود الوظيفه في موضوع الرسالة